Kebun Warisan's Followers

Sunday, April 18, 2010

KURSUS TERNAKAN IKAN KETUTU/SOON HOCK (dan keli, puyu,haruan)


KURSUS TERNAKAN IKAN KETUTU/SOON HOCK (dan keli, puyu,haruan)Siri kursus di ladang di Sg Petani, Kedah adalah sepertu berikut (pendaftaran di buka sekarang):

siri kursus 01/10/sp pada 16 Januari, 2010.

siri kursus 02/10/sp pada 6 Mac, 2010 (cancel)

siri kursus 03/10/sp pada 15 Mei, 2010

siri kursus 04/10/sp pada 17 Julai, 2010

siri kursus 05/10/sp pada 16 Oktober, 2010

SP - Sungai Petani (Kg Bukit Kecik, off Jalan Sg Pasir-Batu Lintang, Sg Petani Kedah. - jalan ke pusat memancing/chalet Teluk Bayu)


YURAN RM400 .

(Pecahan bayaran ialah pendaftaran RM100 dan RM300 bayar pada hari kursus. Bayaran termasuk cd kursus, contoh cont0h ubat dan makanan ikan serta makan minum hari kursus)

Pesanan:
"Salam kepada semua rakan rakan blog saya. Kursus pada bulan Januari lepas telah di jalankan dengan jayanya di mana terdapat 25 orang peserta kursus. Harapan saya mereka dapat menafaatkan segala ilmu yang di pelajari dan yang mana masih tak faham, mungkin akan dapat difahami dengan baik bila kita mempraktikkannya. Harus difahami, akuakultur bukan teori semata mata tetapi adalah 80 peratus praktikal. Beberapa orang juga terlah bermula menternak ikan puyu dan beberapa orang juga telah mula menternak ikan ketutu secara kecil kecilan. Saya doakan saudara saudara akan berjaya"...http://dimensirebana-kursus.blogspot.com/


InfoPertanian:Ternakan,Tanaman,Perikanan&Agrotourism
Sekadar Rujukan dan Ilmu.
Sumber/Dipetik:

SALAM HORMAT.SELAMAT MAJU JAYA
KebunWarisan
http://jutawanklik.com/?a_aid=kebunklik

1 comment:

ismail said...

i'm interested in this programme but if can could u plz tell the training programme located in perak.

TQ