Kebun Warisan's Followers

Monday, February 15, 2010

IKLAN: KHIDMAT BANTUAN MEMBUAT KERTAS KERJA PINJAMAN

MAAF...LALUAN IKLAN

Oleh:
Ismail Sales & Services
No 57B pusat perdagangan Raub
27600 raub pahang


KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI PANDUAN DAN CONTOH KERTAS KERJA KAMI?
Harga kami amat berpatutan dan jauh lebih MURAH dari yang lain. Dengan lebih 300 muka surat adalah amat BERBALOI dengan wang anda.
Anda boleh tanya daripada perunding dan firma profesional tentang caj membuat kertas kerja - 2% dari jumlah pinjaman. Katakan anda membuat pinjaman RM100,000.00 maka caj RM2000.00 dikenakan. Jadi kenapa tidak anda mencuba membuat sendiri. Mencuba lebih baik daripada tidak membuat apa-apa.
Contoh diberikan adalah daripada koleksi pelanggan kami sendiri.
Sumber pendapatan sampingan : Anda boleh mengambil upah menyediakan kertas-kertas kerja setelah anda tahu format dari rakan atau usahawan lain.
Simpanan dan rujukan masa depan : Boleh dijadikan rujukan bagi mereka yang bekerja dalam bidang ini dan bakal usahawan.
Contoh kami adalah lengkap dari A-Z anda hanya perlu memilih contoh yang mana sesuai dengan perniagaan anda dan cuma perlu " EDIT, COPY DAN PASTE"
Kertas kerja agak sukar untuk di cari di mana-mana sumber. kini anda boleh mendapatkannya dengan mudah
Berbanding dengan Buku yang berada di pasaran , koleksi kami adalah koleksi kertas kerja sebenar yang di hantar ke pusat pembiayaann perniagaan

Anda akan lebih JIMAT dengan produk kami. Bagaimana?Ketahui Lebih Lanjut..PERBANDINGAN E-BOOK KAMI DENGAN ONLINE E-BOOK YANG LAIN :

Walaupun harga yang ditawarkan adalah lebih murah tetapi kebanyakkan contoh yang diberikan adalah sumber secara percuma dari internet bukan sumber sebenar
Contoh Kami boleh di EDIT kerana kami sediakan dalam bentuk word dan excell
Anda dinasihatkan membuat perbandingan kualiti e-book bukan berdasarkan harga kerana kami adalah firma priofesional sementara yang lain di jual oleh individu yang tidak diisytiharkan kelayakannya. anda pasti berpuas hati dengan produk kami.
Maklumat Pertanian - Ternakan, Tanaman, Perikanan & Agrotourism
Sekadar Info,Rujukan dan Ilmu.
Sumber/Dipetik:http://www.rancanganperniagaan.net/affiliate.php?id=209410

No comments: